Hoe kan ik een opname onbeperkt bewaren?

Voor je een programma opneemt, kan je de beschikbaarheid van 30 dagen aanpassen naar onbeperkt. Indien de opname al gestart is, is dit niet meer mogelijk.

Indien je de beschikbaarheid aanpast, is het mogelijk dat je niet langer een programma kan bekijken en gelijktijdig een ander programma opnemen. Je kan de beschikbaarheid van de opname als volgt aanpassen:

Tijdens het instellen van de opname:

• Druk op de Menu toets en selecteer vervolgens televisie.
  • Kies tv-gids en vervolgens de dag waarvan je de tv-gids wil bekijken.
  • Selecteer het programma dat je wenst op te nemen en kies opnemen.
  • Kies ja om de instellingen van de opname te wijzigen.
  • Kies verwijderen > indien schijf vol.

Na het instellen van de opname:

• Druk op de Menu toets en selecteer vervolgens Mijn opnames.
  • Kies gepland.
  • Selecteer de opname waarvoor je de beschikbaarheid wil aanpassen.
  • Kies Opties > verwijderen > indien schijf vol.