Hoe kan ik mijn e-mails doorsturen naar een ander e-mailadres?

Open een browser (vb. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome…) en surf naar http://mailmanager.scarlet.be/

Meld je aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je mailbox.

Klik op doorsturen.

Je kan nu je e-mails doorsturen naar maximaal 3 andere e-mailadressen voor onbepaalde periode of voor een bepaalde periode. Geef onderaan de e-mailadressen in en klik op bewaren.

Je e-mails worden nu doorgestuurd naar de gespecifieerde e-mailadressen.