Hoe verwijder ik een mailbox of e-mail alias?

Opgelet! Wanneer je een mailbox of een e-mailalias verwijdert, kan deze mogelijk niet meer aangemaakt worden.

Surf naar mijn.scarlet en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Klik op Mijn e-mail.

Om een mailbox te verwijderen, klik op verwijder mailbox. Alle e-mailaliassen gekoppeld aan deze mailbox worden mee verwijderd.

Om een e-mailalias (e-mail adres) te verwijderen, klik op annuleren naast de e-mailalias. Enkel het e-mail adres/de e-mail alias wordt hierdoor verwijderd.