Windows Vista

Klik op je Windows icoon in de Windows taak balk linksonder. Selecteer vervolgens Verbinding maken.

Selecteer je WiFi netwerk uit de lijst en klik op Verbinding maken.

Je WiFi netwerk is het SSID dat je hebt ingesteld in je modem, vb. Scarlet, WiFi-2.4-49BF, B-Box 2-c906, Sagem-8728, ... Indien je het SSID nooit gewijzigd hebt, vind je dit terug op de sticker aan de onderzijde van je modem.

Indien je  modem beveiligd werd, zal Windows Vista een venster openen waarin je de Netwerkbeveiligingssleutel dient in te geven. Geef hier het wachtwoord (Passphrase) in dat je hebt ingesteld in je modem. Sommige modems geven het Wi-Fi wachtwoord weer op de sticker aan de onderzijde van de modem ('passphrase' of 'Wireless Key').

Klik vervolgens op Verbinding maken.

Vink vervolgens de vakjes Dit netwerk opslaan en Deze verbinding automatisch starten aan.

Druk vervolgens op Sluiten.